Festivitate de deschidere la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

534
1
Festivitate de deschidere la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale - scaoala-1505141018.jpg
La Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral ION MURGESCU" a avut loc astăzi festivitatea de deschidere a noului an de învățământ.

Alături de tinerii elevi s-au aflat cei apropiați ai acestora, dar și reprezentanți ai Statului Major General, ai Statului Major al Forțelor Navale, comandanți de mari unități și unități, precum și foști comandanți ai școlii.

Momentul a fost unul cu o încărcătură emoțională specială pentru viitorii marinari militari, care au ales să studieze în instituția militară de învățământ, ce, pe data de 8 octombrie, va sărbători 120 de ani de la înființarea sa.

Comentează știrea

OSCAR
18 septembrie 2017
loan/împrumut,

Eu sunt oscar wesley de nume. Eu locuiesc in romana, vreau să folosesc acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există înșelătorie peste tot. Acum cateva luni am fost tensionate din punct de vedere financiar, și din cauza disperarea mea am fost scammed de mai multe on-line de creditori. Am pierdut aproape speranța până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte fiabil numit Serghei Shikunov Servicii de Împrumut care să-mi împrumuți un împrumut negarantat de 75.000 de dolari în 24 oră fără nici un stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut, contactati-l acum prin e-mail: [email protected] sunt folosind acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut, din cauza naiba am trecut prin în mâinile acelor creditori frauduloase mulțumesc.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9587 secunde