Femeie lovită pe trotuar, în urma unui accident, în Constanța

2408
2
Femeie lovită pe trotuar, în urma unui accident, în Constanța - femeieaccidentata-1457943723.jpg
În această dimineață, o femeie în vârstă de 42 de ani a fost lovită în timp ce se afla pe trotuar, după ce un autoturism a ricoșat în urma impactului cu o altă mașină. Mai precis, o altă femeie, de 31 de ani, în timp ce se afla la volanul mașinii și conducea pe strada Cuza Vodă, spre bulevardul Tomis, nu a acordat prioritate și a intrat într-un alt autoturism, la intersecția cu strada Răscoalei, condus de un bărbat de 37 de ani. În urma impactului, prima mașină a fost proiectată pe trotuar și a rănit pietonul care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia în vârstă de 42 de ani, care se afla pe trotuar, a fost transportată la spital după un traumatism la unul dintre picioare.  

Comentează știrea

Popor pe cale de disparitie
14 martie 2016
Nu-i lasati !

Macelariti-i,calcati-i,muscati-i,alergati-i pe trotuar pe trecerea de pietoni,in scara blocului,acasa la ei,gazati-i nu-i lasati ! Cinci milioane de romani i-ati alungat peste hotare,au mai ramas doar 15 milioane.Pe astia care au ramas acasa,care se incapataneaza sa nu moara,bagati-le otrava in lapte,in apa,nu-i lasati.Iar voi parlamentarilor,mariti-va pensiile speciale,aveti grija de averile voastre ca veti ramane singuri in tara asta.P.M. voastre de administratori si politicieni idioti.

iulia
14 martie 2016
proiect

Teama de eșec este cea care ne determină să ne mulțumim cu mai puțin decât suntem capabili să realizăm.Puteți avea mai mult, puteți fi mai mult și face mai mult, deoarece depinde doar de voi sa va schimbati viitorul. Cautam numai oameni extrem de seriosi , perseverenti si interesati să colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-un proiect unic si de viitor . Pentru mai multe detalii, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5027 secunde