Femeie de 70 de ani, găsită carbonizată în propria casă

131
1
Femeie de 70 de ani, găsită carbonizată în propria casă - p-1481375960.jpg

Articole recomandate

O femeie de aproximativ 70 de ani, din județul Timiș, a fost găsită carbonizată, sâmbătă, de către pompierii care interveneau pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese locuința acesteia.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Mașloc, din județul Timiș.

"Am intervenit cu trei autospeciale cu 12 subofițeri și un ofițer. Este vorba despre o casă din localitatea Mașloc, care a ars puternic", a declarat Mugurel Ioja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Banat, citat de news.ro.

Pompierii au găsit, în timp interveneau pentru stingerea flăcărilor, trupul carbonizat al unei femei de aproximativ 70 de ani. După aproximativ două ore, pompierii au reușit să stingă focul, iar în prezent fac cercetări pentru a stabili cauza incendiului.



Comentează știrea

costica
11 decembrie 2016
Oportunitate foarte serioasă!

Castigi bani cu un subiect unic de film! Un film senzational si bani multi pentru tine! Povestea senzationala pentru Hollywood! Cel mai bun program de castigat bani! Suntem o echipa gata sa te ajute! Castigi bani cu cel mai bun subiect de film! Solicita acum detalii la adresa de email pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0605 secunde