Femeie de 50 de ani, lovită de o mașină pe strada Burada

309
1
Femeie de 50 de ani, lovită de o mașină pe strada Burada - femeie-1462553076.jpg
O femeie, în vârstă de 50 de ani, a fost rănită în urma unui accident de circulație, pe strada Theodor Burada din municipiul Constanța. Potrivit cadrelor medicale solicitate să intervină la fața locului, pacienta a suferit un traumatism la una dintre mâini și a fost tran-sportată la spital.


Accidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 10:00, când un bărbat de 36 de ani a condus un auto-turism pe strada Th. Burada din Con-stanța, către bulevardul I.C.Brătianu. Ajungând la intersecția cu strada Labirint, a dat peste femeia care traversa strada prin loc ne-permis și fără să se asigure.


Comentează știrea

costica
7 mai 2016
opinie

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Pagina a fost generata in 0.5385 secunde