Femeie arestată după ce și-a lovit copilul de două luni, enervată că plângea

226
Femeie arestată după ce și-a lovit copilul de două luni, enervată că plângea - copi-1505229542.jpg

Articole recomandate

O femeie din județul Dâmbovița a fost arestată preventiv, marti după-amiază, pentru infracțiunea de tentativă de omor, după ce și-a dat cu capul de tăblia patului fiul în vârstă de două luni, pe motiv că bebelușul plângea și a enervat-o.


Judecătorii Tribunalului Dâmbovița au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele unei femei în vârstă de 25 de ani din localitatea dâmbovițeană Băleni, care fusese reținută pentru infracțiunea de tentativă de omor.

Femeia, mama unui băiețel născut în urmă cu 55 de zile, este acuzată că la sfârșitul săptămânii trecute și-a agresat fizic copilul, nervoasă că făcea gălăgie. Achetatorii au stabilit că femeia l-a dat cu capul de tăblia patului de mai multe ori, pe motiv că plângea și o deranja.

Concubinul femeii a fost cel care a observat că băiețelul se simte rău și a sunat la 112, spunând că bebelușul respiră cu dificultate. Copilul a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean de Urgență Târgiviște, iar medicii au anunța Polița după ce au stabilit că micuțul fusese agresat fizic.

Ulterior, tânăra a fost reținută, iar copilul a fost transferat de la spitalul din Târgoviște la o unitate sanitară din București.

Sursa: News.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8445 secunde