Fată de 14 ani, violată și supusă la perversiuni. Prietena copilei, obligată să asiste la scenă

2289
Fată de 14 ani, violată și supusă la perversiuni. Prietena copilei, obligată să asiste la scenă - jos-1443632379.jpg

Articole de la același autor

A fugit de acasă și s-a adă-postit la prietena ei crezând că îi va fi bine, dar a avut parte de o experiență cât se poate de neplăcută pe care nu o va uita o viață întreagă. O copilă de 14 ani a trecut prin clipe de groază după ce a fost bătută fără milă și violată. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Cernavodă. 


Nicoleta M., din Fetești plecase de acasă vinerea trecută și s-a refugiat la o prietenă de-a sa, din Cer-navodă, care locuiește cu iubitul ei, Dumitru Enică, de 33 de ani. 


În noaptea de sâmbătă spre duminică în timp ce se afla în apartamentul acestuia, adolescenta de 14 ani a întreținut relații sexuale cu un individ. În momentul în care a aflat că fata nu i-a cerut nici un ban bărbatului, Enică s-a enervat și a început să țipe. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o pe adolescentă pentru a-i da o lecție. Ulterior, el a năvălit și asupra iubitului fetei pe care l-a amenințat cu un cuțit și l-a bătut. Într-un moment de neatenție al lui Enică, victima a reușit să fugă din apartament. 


Bătută fără milă
Agresorul și-a îndreptat imediat furia către Nicoleta M. pe care a lovit-o cu pumnii și cu picioarele. Pentru a se răzbuna, Dumitru Enică a obligat-o pe minoră să întrețină raporturi sexuale orale, dar și anale. Mai mult, în timpul actului sexual el a obligat-o pe concubina sa să stea și să îi privească. În momentul în care a scăpat din casa groazei, adolescenta s-a dus glonț la mama ei și i-a povestit cele întâmplate. Împreună cu aceasta, duminică, s-a dus la sediul Poliției Cernavodă unde a depus o plângere. 


A ajuns în spatele gratiilor
Oamenii legii au demarat cercetările și au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de viol. Anchetatorii au audiat-o pe victimă, dar și pe prietena ei care a fost martoră la sce- nele de groază. În cursul zilei de luni, adolescenta a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală unde a fost examinată de cadrele medicale. 


În urma desfășurării anchetei, polițiști l-au reținut pe Dumitru Enică pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de viol. 


Ieri, el a fost prezentat magistraților Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă. În urma ședinței, completul de judecată a decis ca Enică să își petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată. El a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Ju- dețului Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Pe urmele istoriei, la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.4566 secunde