Fără restricții pe podul Agigea, de 1 Mai!

461
1
Fără restricții pe podul Agigea, de 1 Mai! - fararestrictiipodagigea-1398879407.jpg

Articole de la același autor

Turiștii care aleg să-și petreacă minivacanța de 1 Mai pe litoral nu vor avea piedici în a ajunge în sudul județului Constanța. Astfel, precum în perioada sărbătorilor pascale, au fost ridicate restricțiile de circulație de pe podul Agigea. 


Reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) anunță că, în intervalul marți, 29 aprilie, ora 14,00 - marți, 6 mai, ora 8,00, "circulația rutieră pe podul de la Agigea se va desfășura pe trei benzi de circulație (2+1), pe toată lungimea podului, în funcție de volumul de trafic înregistrat în acest timp, pe cele două direcții de deplasare". 


Totodată, vor putea să treacă podul toate mijloacele de transport persoane, chiar și cele cu masă maximă totală mai mare de cinci tone. În schimb, va fi menținută limita de viteză la 50 km/oră. 


Comentează știrea

webpage
8 iunie 2014
webpage

pax vaporizer Stiri Eveniment : Fără restricții pe podul Agigea, de 1 Mai! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online webpage http://mytotalrealestate.com/hangsen-likit/e-cigarettes-for-sale-best-e-cigarettes-3061.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Podul Agigea, închis traficului!
Pagina a fost generata in 0.4702 secunde