Fără permis de conducere, dar la volanul unui BMW

330
Fără permis de conducere, dar la volanul unui BMW - farapermisla-1399969391.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Băneasa au oprit pentru control ieri, în jurul orei 5.00, un autoturism marca BMW cu numere provizorii de Germania, în care se aflau doi bărbați.
Conducătorul autoturismului, Orhan I, în vârstă de 20 ani, domiciliat în județul Constanța, a recunoscut că nu posedă permis de conducere și că a împrumutat autoturismul de la pasagerul din dreapta, Aidin M., în vârstă de 36 ani.
De altfel, verificările au stabilit faptul că tânărul aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar celălalt bărbat este proprietarul autoturismului în cauză.
Polițiștii de frontieră i-au întocmit conducătorului auto dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere", iar proprietarul autoturismului este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de "încredințarea unui vehicul unei persoane despre care proprietarul știe că nu posedă permis de conducere".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : La volan, fără permis de conducere
Pagina a fost generata in 0.4766 secunde