Familia milionarului kuweitian Mohammed Albaghli, dispărut acum doi ani din Cheia, oferă 500.000 euro recompensă

436
1
Familia milionarului kuweitian Mohammed Albaghli, dispărut acum doi ani din Cheia, oferă 500.000 euro recompensă - arab4974890057919900-1503399900.jpg
Cetățeanul de origine kuweitiană, Mohammed Albaghli, dispărut în urmă cu doi ani în satul Cheia, din județul Prahova, este de negăsit și, pentru a stimula căutarea și oferirea de indicii, familia acestuia a anunțat, într-o conferință de presă, că a ridicat recompensa la 500.000 de euro.

"Cu toate că toți banii din lume nu valorează mai mult decât tatăl nostru, din dorința de a oferi un stimulent și a pune capăt acestei drame umanitare, am decis să mărim recompensa acordată în schimbul informațiilor ce pot duce la găsirea tatălui nostru, de la 100.000 de euro la 500.000 de euro, în speranța că aceasta va constitui un stimulent pentru toți cei care dețin informații de natură să ne ajute în misiunea de căutare a tatălui nostru, ce nu se va opri până nu vom realiza obiectivul propus", a explicat Riyad Albaghli, unul dintre fiii bărbatului dispărut.

Familia lui Mohammed Albaghli încă speră că, deși au trecut doi ani de la dispariția tatălui lor, vor primi vești bune. Bărbatul avea, la momentul dispariției sale, 79 de ani.

"Tocmai acest ultim aspect ne sporește îngrijorarea căci, chiar dacă la momentul dispariției sale, tatăl nostru putea să se deplaseze și să-și gestioneze viața de zi cu zi de unul singur, el este totuși un om în vârstă care are nevoie de asistență și de îngrijiri", a mai spus Riyad Albaghli.

Chiar dacă membrii familiei sunt impresionați de eforturile depuse de către poliția și autoritățile române cu privire la găsirea indiciilor în cazul tatălui lor, nici până în acest moment nu au fost identificate piste care să le arate unde s-ar afla acesta. De asemenea, aceștia au precizat că nu au primit nicio cerere de răscumpărare.

"Ne punem întrebarea cum de într-o localitate așa de mică, precum Cheia, cu câteva sute de locuitori, unde toți se cunosc între ei, nu s-a găsit niciun indiciu și nu a fost rezolvat acest caz, iar în orașe mari, cu milioane de locuitori, se găsesc făptașii și se rezolvă cazurile? Credem că investigațiile trebuie să se concentreze pe localitatea Cheia și în special pe locul de unde a dispărut fratele meu. De la Cheia să se pornească spre alte locuri", a spus Ibrahim Albaghli, fratele bărbatului dispărut.

Milionarul Mohammed Albaghli, de oirigine kuweitiană, a dispărut în data de 5 august 2015, ultima oară fiind văzut în satul Cheia din județul Prahova.

Din acea perioadă și până acum, autoritățile române și kuweitiene au participat la investigații însă, potrivit familiei bărbatului, fără niciun rezultat.



Comentează știrea

zamfirescu neculai
28 octombrie 2017
disparitie Mohammed Albaghli

Centrul de Cercetari in Investigatii Criminale Aplicate Rm.Sarat www.psihocriminalistica.ro Dorim sa fim contactati de familia cetateanului de origine kuweitiană, Mohammed Albaghli disparut din statiunea Gheia

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6418 secunde