Familia blestemată. Din patru în patru ani le mor copiii în accidente rutiere

2175
3
Familia blestemată. Din patru în patru ani le mor copiii în accidente rutiere - fondblestem-1382890864.jpg

Articole de la același autor

Blestem sau doar o macabră întâmplare într-o familie din județul Constanța. Din patru în patru ani, în familie are loc o mare tragedie, trasă parcă la indigo. Până acum, doi copii, ambii cu vârsta de șapte ani, au murit călcați de mașină, la un interval

de patru ani. Blestemul a lovit din nou vineri seara, tot după patru ani de la ultima tragedie. Tot un copil, în vârstă de șapte ani, din aceeași familie, a fost lovit grav de o mașină. Fetița se află în comă, în spital.


Familia Anea din localitatea Tariverde, județul Constanța, parcă este blestemată! O recunosc până și oamenii legii, care au avut de-a face cu trei accidente rutiere, dintre care două mortale, victime fiind micuții din familie. Cauza accidentelor rutiere a fost, în toate cazurile, traversarea neregula-mentară a minorului, ca urmare a nesupravegherii părinților. Ultimul incident nefericit a avut loc vineri seară, când Timur Ibadula, de 40 de ani, conducea un Renault pe DN22, în localitatea Tariverde. La un moment dat, șoferul a acci-dentat-o pe Elena, o micuță de doar șapte ani care, lăsată nesu-pravegheată de părinți, a traversat strada în fugă, prin loc nepermis. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire, copila aflându-se în comă.


A murit la patru zile după accident

Nefericitul eveniment vine la patru ani după ce verișoara micuței, care avea tot șapte ani, a fost lovită de o mașină, aceasta decedând. Pe 14 august 2009, Constantin Dinescu, de 46 de ani, conducea o Dacie pe DN 22, în localitatea Tariverde. La un moment dat, ajungând la intersecția cu strada Deltei, șoferul nu a putut evita impactul și a lovit-o pe Mihaela Nicoleta, de șapte ani care, lăsată nesupravegheată, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă. În urma impactului deosebit de puternic, micuța a intrat în stop cardiorespirator, însă medicii au reușit să o resusciteze. Din nefericire, însă, la patru zile după accident, pe 18 august 2009, micuța a decedat.


O altă tragedie

În urmă cu alți patru ani, în 2005 mai exact, un alt copil al familiei Anea a decedat, cauza fiind similară. Pe 4 iulie 2005, în jurul orelor 21, un bărbat conducea un Cielo pe șoseaua principală din localitatea Tariverde. La un moment dat, în fața mașinii a apărut Mihăiță, fratele micuței Mihaela Nicoleta și verișorul Elenei, tragicul incident nemaiputând fi împiedicat de către șofer. Mihăiță s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, micuțul având tot șapte ani și fiind lăsat nesupravegheat de părinți. În ciuda eforturilor medicilor, acesta a decedat la scurt timp după impact. 


Comentează știrea

noni
28 octombrie 2013
si totusi...

Blestemul se pare ca e de fapt prostia acelor familii, prin nesupravegherea constanta ca copiilor. Oricum multi sunt ignoranti, mai ales la tara...unde ei cred ca traiesc pe o alta planeta, dupa regulile lor... uite ca nu a fost asa. Trei copii cu aceeasi problema, prostia parintilor si neglijenta acestora.

noni
28 octombrie 2013
confirm

Rautate nu, sarcasm cu siguranta...am doi copii si stau cu ochii pe ei ca pe butelie. Sa va duceti in targul de alimente de pe varianta sa vedeti puradeii printre masini...

cetatean
28 octombrie 2013
...

Nu vad nici sarcasm nici rautate. Ar mai fi de completat la ce ai scris posibila neglijenta a autoritatilor...care lasa in continuare copii pe mana unor oameni iresponsabili.

Răspuns la: si totusi...
Adăugat de : noni, 28 octombrie 2013
Blestemul se pare ca e de fapt prostia acelor familii, prin nesupravegherea constanta ca copiilor. Oricum multi sunt ignoranti, mai ales la...

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier în Murfatlar
Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier în lanț la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3521 secunde