Faceți cumpărături online? Polițiștii vă sfătuiesc să aveți grijă la promoții

120
Faceți cumpărături online? Polițiștii vă sfătuiesc să aveți grijă la promoții - faceti-1479405856.jpg
Urmează o perioadă în care comercianții fac reduceri la produsele vândute, iar mulți dintre dumneavoastră veți plăti online ceea ce cumpărați. Polițiștii vă recomandă să verificați dacă site-ul cu care faceți tranzacția este de încredere, dacă oferă date de identificare complete - contact, adresă, cod de înregistrare fiscală și să analizați opiniile altor cumpărători, condițiile de livrare și de garanție.

Atacurile informatice de tip phishing urmăresc colectarea de informații personale, precum numerele de cont și de card ori codurile folosite. Este indicat să nu se completeze niciun formular online în care se cer datele personale, să nu se deschidă emailuri de tip SPAM și să se instaleze un program anti-phishing.

De asemenea, ar trebui să verificați de fiecare dată lista tranzacțiilor efectuate cu cartea de credit, pentru a preîntâmpina eventualele încasări suplimentare. Totodată, se recomandă folosirea unui serviciu de curier cu plata ramburs, ce permite deschiderea coletului la primire, asigurându-vă astfel că plătiți pentru ce ați comandat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9945 secunde