EXPLOZIE PUTERNICĂ, URMATĂ DE INCENDIU. Numărul victimelor a crescut la 9

1149
EXPLOZIE PUTERNICĂ, URMATĂ DE INCENDIU. Numărul victimelor a crescut la 9 - explozielapompieridoimilitaricua-1465122120.jpg

Articole recomandate

Explozie puternică în Capitală, în sectorul 6, în zona Valea Cascadelor, informează Realitatea TV. Șapte persoane au fost rănite grav. Victimele ar avea arsuri de gradul doi, informează Realitatea TV.

Explozia a avut loc într-o baracă improvizată din zona unui târg de vechituri și s-a produs, se pare, din pricina unei butelii. Explozia a fost urmată de un incendiu, care a fost stins în scurt timp.

La fața locului au ajuns 13 ambulanțe, dintre care 8 de la SMURD, dar și autospeciale de pompieri și mașini de poliție.

În incinta depozitului era organizat un târg, la care se aflau sute de oameni. Potrivit martorilor, explozia ar fi fost provocată de o butelie de gaz, care era folosită la un cuptor pe care sa gateau mici. Informatia nu a fost confirmata de autoritati.  O victimă a ajuns la Spitalul de Arși, o alta, la Spitalul Floreasca, informează ISU.


UPDARE - Oprița: Victimele au arsuri cuprinse între 20 și 60% din suprafața corpului

Cele șapte victime ale exploziei care a avut loc duminică în Valea Cascadelor prezintă arsuri între 20 și 60% din suprafața corpului, a declarat pentru AGERPRES coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița.

"În urma exploziei au rezultat șapte victime cu arsuri cuprinse între 20 și 60% din suprafața corporală", a precizat medicul.

Potrivit acestuia, una dintre victime, în vârstă de 80 de ani, se află în stare foarte gravă, fiind intubată și ventilată mecanic.

Bogdan Oprița a arătat că victimele sunt transportate la mai multe spitale din Capitală — Spitalul Universitar de Urgență, Floreasca și Spitalul de arși.

ACTUALIZARE 14.00. Numărul răniților a ajuns la nouă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4191 secunde