Explozie puternică în bloc. O femeie a murit în drum spre spital

219
Explozie puternică în bloc. O femeie a murit în drum spre spital - pompiersmurd-1463205228.jpg
Locatarii unui bloc de pe strada Baladei din Turda au trecut prin clipe de coșmar vineri noapte. O puternică deflagrație s-a produs la unul dintre apartamente, cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze.

Explozia a avut loc la o garsonieră unde locuia o bătrână în vârstă de 80 de ani, dar au fost afectate și alte 20 de garsoniere din preajmă, suflul exploziei s-a propagat chiar și la blocurile vecine unde s-au spart geamurile, câteva mașini aflate în parcare fiind și ele avariate.

Potrivit turdanews.net, balconul garsonierei unde s-a petrecut tragedia s-a desprins și a căzut în fața blocului. Proprietara locuinței a suferit arsuri grave fiind transportată inițial la spitalul din Turda apoi la UPU Cluj, în stare critică. Ulterior victima exploziei a decedat în drum spre unitatea medicală din Cluj.

O altă persoană a suferit un atac de panică. Poliția, angajații ISU dar și alți factori de răspundere investighează cauza exploziei. 12 persoane au fost evacuat și cazate la un internat școlar din zonă, o bună parte din ele însă, au plecat să locuiască temporar pe la rude, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2783 secunde