EXPLOZIE DEVASTATOARE LA MEDGIDIA / VIAȚA VICTIMEI, ÎN PERICOL: "NICIUN LOC LIBER LA SPITALUL DE ARȘI!"

740
EXPLOZIE DEVASTATOARE LA MEDGIDIA / VIAȚA VICTIMEI, ÎN PERICOL:
O explozie de amploare s-a produs în această dimineață în municipiul Medgidia, într-un bloc de locuințe. Potrivit primelor informații de la ISU Dobrogea, o butelie ar fi explodat, în urma deflagrației fiind distruse 13 garsoniere. O persoană a fost grav rănită, iar alte 80 au fost evacuate de urgență.


XXX


Apelul la 112 a fost primit în jur de ora 07.15 și au intervenit două autospeciale de la detașamentul Medgidia. Cel mai afectat în urma deflagrației a fost un locatar al unei garsoniere, care a suferit arsuri de gradul 1 și 2, pe 30% din suprafața corpului. Bărbatul, în vârstă de 79 de ani, a fost transportat la spitalul din Medgidia și în prezent este intubat, având căile aeriene afectate. El va fi transferat la Spitalul Județean Constanța. 


Victima locuia singură la ultimul etaj al blocului 9 Tineret de pe strada Plevnei nr. 5, din Medgidia. Incendiul a fost lichidat. Potrivit ISU "Dobrogea", explozia s-a produs din cauza acumulării de gaze de la butelia bărbatului rănit. Blocul nu este racordat la gaze. Victima exploziei, în vârstă de 79 de ani, ar trebui să fie transferat la Spitalul de Arși din Capitală, însă acest lucru este imposibil întrucât nu există locuri libere.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4755 secunde