EXPLOZIE DEVASTATOARE într-un bloc, soldată cu NOUĂ victime. 65 de apartamente, distruse

325
EXPLOZIE DEVASTATOARE într-un bloc, soldată cu NOUĂ victime. 65 de apartamente, distruse - explozie341818900-1476858210.jpg

Articole recomandate

Explozie puternică, azi-noapte, într-un bloc din Bistrița. Nouă locatari au fost răniți după ce o butelie a sărit în aer într-un apartament de la etajul trei. În urma deflagrației, 40 de apartamente din blocul respectiv și alte 25 dintr-un bloc alăturat au fost afectate.


În urma deflagrației, nouă persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe SMURD, iar ulterior unul dintre răniți - un tânăr de 24 de ani care locuia în apartamentul în care a avut loc explozia - a fost transferat la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală. Celelalte opt persoane rănite sunt în afara oricărui pericol.Explozia a avut loc puțin după miezul nopții, în apartamentul unui tânăr, de la etajul 3. Din primele informații reiese că acesta amenajase o instalație de încălzire improzivată. Vecinii spun însă că acesta avea probleme cu drogurile și că nu de puține ori a amenințat că se sinucide.

Din primele informații reiese că pagubele produse de explozie sunt mari. Locuințele blocului de peste drumul celui în care s-a produs deflagrația au rămas fără geamuri. Bucăți din blocul în care s-a produs explozia au fost împrăștiate în locul de joacă pentru copii din apropiere, întinzându-se pe zeci de metri, scrie realitatea.net

Cel mai probabil a fost afectată structura de rezistență a clădirii, plăcile de beton deplasându-se pur și simplu la etajul al III-lea. Un martor povestește cum a văzut de la patru blocuri distanță o flacără care ardea cu putere, imediat după ce s-a auzit bubuitura.

Specialiștii de la Inspecția de Stat în Construcții urmează să stabilească dacă a fost afectată structura de rezistență a blocului și dacă oamenii se pot întoarce să locuiască în continuare în imobil. Blocul are cinci etaje și două scări cu câte 20 de apartamente.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4718 secunde