Exercițiu militar de amploare în Marea Neagră

169
1
Exercițiu militar de amploare în Marea Neagră - seabreeze2015settobegin1024x693-1441139150.jpg
În perioada 31 august – 11 septembrie 2015, fregata Mărășești, corveta Contraamiral Eustatiu Sebastian, ofițeri de stat major și o

grupă de scafandri EOD vor participa la un amplu exercițiu care se va desfășura în apele teritoriale ale Ucrainei si în apele internaționale ale Mãrii Negre.

La exercițiul multinațional SEA BREEZE vor participa aproximativ 2500 de militari din Bulgaria, Georgia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Republica Moldova, România, SUA, Suedia, Turcia si Ucraina, precum și din trei state semnatare ale Parteneriatului pentru Pace.  "SEA BREEZE este un exercițiu întrunit, ajuns la cea de-a XVIII-a ediție, cu activități si forte specifice din domeniile navale, aeriene și terestre. Acesta se înscrie în pachetul de măsuri pentru creșterea încrederii și securității în Marea Neagră și conceptul NATO Immediate Assurance Measures (IAM). Participarea marinarilor militari români la Exercitiul SEA BREEZE 15 este cuprinsă în Planul de Activități al Forțelor Navale Române pentru anul 2015 și contribuie la dezvoltarea încrederii între partenerii NATO și țările semnatare ale Parteneriatului pentru Pace (Partner for Peace, PfP)", se arată într-un comunicat al Forțele Navale Române.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5013 secunde