EXCLUSIV / TRAGEDIE LA HÂRȘOVA. FETIȚĂ STRIVITĂ SUB ROȚILE MAȘINII, DIN GREȘEALĂ. A murit la spital - UPDATE

887
EXCLUSIV / TRAGEDIE LA HÂRȘOVA. FETIȚĂ STRIVITĂ SUB ROȚILE MAȘINII, DIN GREȘEALĂ. A murit la spital -  UPDATE - smurdaiudaccidentocnamures-1418294587.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Tatăl fetiței lucrează la o fermă din Hârșova, unde și locuiește, împreună cu familia. Astăzi, în jurul orei 11.30, proprietarul fermei, șeful tatălui, a vrut să plece cu mașina. Deocamdată nu se știe dacă fetița se afla în spatele mașinii sau s-a ascuns sub roțile mașinii de teren, însă cert este faptul că acesta nu a văzut-o, astfel că a trecut cu mașina peste ea. 
La spital a ajuns și proprietarul fermei, care se află în perfuzii, fiind în stare de șoc. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a putut petrece tragedia. 


UPDATE - Potrivit primelor informații, este vorba despre o fetiță de un an și șapte luni, care a fost dusă la spital în stare gravă, însă a decedat la scurt timp.


Întâmplare șocantă în orașul Hârșova. Un copil a fost strivit sub roțile unei mașini, din greșeală. Cel mic se afla în curtea fermei în care lucrează tatăl său. La un moment dat, a vrut să facă o glumă, astfel că s-a ascuns de tată sub roțile mașinii. În același timp,  proprietarul fermei nu și-a dat seama ce se întâmplă, așa că s-a urcat la volan și a plecat cu mașina. Trupul copilului a fost sfâșiat sub roțile mașinii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 11 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Ce program are RAR, de sărbători
Pagina a fost generata in 1.2969 secunde