Exclusiv Auto îi invită pe constănțeni la test-drive cu Jaguar XE

706

Articole recomandate

Puternic, cu un design războinic, temperat de liniile fine ale caroseriei care încorporează atât eleganță, cât și putere, Jaguar XE este unul dintre cele mai noi vehicule din portofoliul Exclusiv Auto Constanța.

Am mers și noi la showroom-ul de pe strada Intrarea Mangaliei, numărul 78A, pentru a pune la încercare caii putere ai acestui sedan.

Docil ca o felină și atletic precum un animal de pradă, XE pune confortul unui sedan și vivacitatea unui bolid sport în aceeași rețetă care, odată încercată, rămâne mult timp în minte.

Dacă vă pasionează mașinile puternice, puteți merge și astăzi la reprezentanță, pentru că XE vă oferă o ocazie unică pentru a vă testa abilitățile de pilot.

"Am vrut să facem o altfel de lansare și să facem un special test-drive. În afară de a o admira, mașina trebuie testată pentru a înțelege mai bine despre ce-i vorba. Roxana Ciuhulescu, imaginea Land Rover și Jaguar în România, a venit și a testat-o, iar ieri și astăzi, clienții și presa sunt în centrul atenției, fiind invitați să facă un test-drive cu acest model", a declarat Camelia Ciciu, Coordonator Marketing al Exclusiv Auto.

Specialiștii l-au descris pe XE drept cel mai avansat, eficient și rafinat model sedan sport din clasa sa. Disponibil în cinci variante de motorizare, din care două Diesel, având cinci nivele de echipare, și un consum mediu de 3.8litri/100km, Jaguar XE accelerează până la 100km/h în 5,1 secunde, viteza maximă fiind de 250 de km/h.

Cu un preț de pornire pe varianta cu transmisie manuală de 31.900 euro fără TVA și de 34.000 de euro fără TVA pe cea cu transmisie automată, Jaguar XE reușește să-și găsească foarte bine locul în piață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3106 secunde