Examenul scris pentru permisul auto, suspendat două zile. Iată în ce zile!

467
Examenul scris pentru permisul auto, suspendat două zile. Iată în ce zile! - examen-1350205433.jpg

Sistemul național de emitere și evidență a permiselor de conducere este în plin proces de modernizare. Potrivit reprezentanților Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a Vehiculelor, în luna octombrie au demarat etapele de punere în funcțiune a unor aplicații informatice modernizării.


Gradul de complexitate și volumul operațiunilor informatice necesare modernizării, precum și asigurarea corectitudinii preluării bazelor de date deja existente presupune întreruperi ale fluxurilor unor activități.

De aceea, în zilele de vineri, 19 octombrie și luni, 22 octombrie, nu se vor putea emite sau confecționa: permise de conducere sau dovezi înlocuitoare ale acestora, certificate de înmatriculare sau dovezi înlocuitoare ale acestora, autorizații provizorii de circulație, plăcuțe cu numere de înmatriculare.


De asemenea, în zilele respective nu se va putea susține proba teoretică în vederea obținerii permisului de conducere. În schimb, activitatea de examinare la proba practică se va derula conform programărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4082 secunde