Metoda "Accidentul" - update

Escrocii îndeamnă victimele să depună bani în conturi din străinătate

443
Escrocii îndeamnă victimele  să depună bani  în conturi din străinătate - escrocii-1486309193.jpg

Articole recomandate

Metodele de înșelăciune gen "Accidentul" par departe de a fi rezolvate, în week-end înregistrându-se nu mai puțin de trei tentative de înșelăciune.

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 74 de ani, din localitatea Valu lui Traian, despre faptul că, la ora 20.55, a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul său, comunicându-i faptul că a fost implicat într-un accident rutier și are nevoie de suma de 12.000 de euro pentru o operație chirurgicală.

Persoana în vârstă i-a spus necunoscutului că nu dispune de o asemenea sumă de bani, moment în care convorbirea s-a încheiat.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 67 de ani, din Constanța, care a fost apelată, la ora 11.00, pe telefonul fix de către un bărbat, care s-a recomandat a fi fiul său și i-a adus la cunoștință că a fost implicat într-un accident rutier.

Vocea necunoscută i-a dat la telefon un alt bărbat, care s-a recomandat a fi medic și care a solicitat o sumă de bani pentru a efectua intervenția chirurgicală la un spital din Constanța sau străinătate. Deoarece persoana în vârstă a cerut detalii despre caz, vocea necunoscută i-a adresat injurii și a încheiat convorbirea.

v v v

Tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din Constanța, despre faptul că, vineri seară, la ora 23.25, a fost sunat pe telefonul fix de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul său, comunicându-i faptul că a fost implicat într-un accident rutier și are ambele picioare fracturate.

Vocea necunoscută i-a dat la telefon un alt bărbat, care s-a recomandat a fi medic și care i-a spus că intervenția chirurgicală este imperios necesară, deoarece fiul său riscă să rămână paralizat pentru toată viața, iar pentru efectuarea operației în Anglia, este nevoie de suma de 3.000 de euro.

Persoana în vârstă a fost sunată de persoane necunoscute și sâmbătă dimineață, la ora 9.25, când i-a cerut ca suma de bani să fie depusă într-un cont din Anglia, însă convorbirea s-a încheiat, deoarece bătrânul a cerut mai multe detalii despre caz.

În toate cazurile, polițiștii au deschis anchete în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere penală a autorilor faptelor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4911 secunde