Erou înghițit de ape, după ce a salvat o mamă și pe fiica ei de la înec

369
Erou înghițit de ape, după ce a salvat  o mamă și pe fiica ei de la înec - erou2-1502294071.jpg
Adrian Ciureanu, un tânăr de 30 de ani, a murit încercând să salveze o femeie și fetița acesteia, în vârstă de câțiva ani, la Mangalia. Tragedia s-a petrecut marți, după arborarea steagului roșu în sudul litoralului, care interzicea intrarea în apă.

O femeie a ignorat orice avertizări ale salvamarilor și a intrat în apa Mării Negre alături de fetița sa, fiind victime sigure ale curenților puternici. Văzând că cele două persoane sunt în pericol, Adrian Ciureanu, alături de un prieten de-al său, nu a stat pe gânduri când a venit vorba de salvarea acestora.

După ce a reușit să le ducă într-o zonă sigură, efortul imens depus de Adrian Ciureanu și-a spus cuvântul și nu a mai putut lupta cu curenții puternici care l-au luat pe tânăr și l-au dus în largul mării. Prietenul său a reușit să ajungă în siguranță la mal. Fără a-i păsa de situația salvatorului său, femeia și-a luat copilul de mână și s-a făcut nevăzută.

Adrian Ciureanu era în concediu cu soția și copilul. Scafandrii au pornit în cautarea lui, însă misiunea lor s-a dovedit extrem de dificilă. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit pe plaja din Mangalia, ieri dimineață, în jurul orei 05.00.

De asemenea, o altă persoană s-a înecat în mare, în stațiunea Jupiter, în dreptul Hotelului Tismana. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața unui turist, în vârstă de 45 de ani, din Craiova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5272 secunde