EROI UMILIȚI. Repatrierea militarilor români din Afganistan, bătaie de joc

525
2
EROI UMILIȚI. Repatrierea militarilor români din Afganistan, bătaie de joc - 1305010829militar-1405235620.jpg

Articole recomandate

Retragerea militarilor români din Afganistan s-a transformat într-o adevărată bătaie de joc. Zborurile spre țară au fost decalate zile în șir, iar soldații au fost înghesuiți în avioane, fără bagaje. Militarii au trimis o scrisoare către Realitatea TV în care au acuzat tratamentul umilitor.

"Au fost decalate toate zborurile cu patru zile și suntem înghesuiți câte 75 într-un avion care are o capacitate mult mai mică. Au fost improvizate scaune în zona unde de obicei sunt încărcate bagajele. Din această cauză nu avem voie decât cu un bagaj de mână", reclamă militarii Batalionului 20 Infanterie "Scorpionii Negri", într-o scrisoare transmisă Realitatea TV.

Aceștia mai scriu că oficialii s-au interesat de ei doar când a trebuit să-și facă imagine:

"Pentru că trebuie să ajungem acasă, cu toții, până pe 18 iulie, și ne-a fost pusă la dispoziție o singură aeronavă, suntem înghesuiți ca niște animale. Așa suntem tratați, acum, la final de misiune. Oameni din Guvernul României au venit aici, ne-au lăudat și apoi nu i-a mai interesat de soarta noastră", conchid Scorpionii Negri, făcând aluzie la recenta vizită în Afganistan a premierului Victor Ponta și a miniștrilor Apărării și Internelor, informează realitatea.net.

Comentează știrea

Un rezervist
13 iulie 2014
Asa-i la noi tovarasi !!!

Dupa ce au fost folositi ca si carne de tun, militarii romani sunt acum umiliti, bagati in avion ca oile pe care le fura arabii din Romania, asa sunt ei, politicienii, niste jartele, curve cu mai multe fete, ahtiati dupa averi castigate prin furt calificat la drumul mare, se va mai naste oare un Vlad Tepes sa-i traga in teapa dreptatii si a libertatii poporului roman ?..asteptam...asteptam....asteptam !!!

unu'
13 iulie 2014
care eroi ?

de unde pana unde eroi ? mai degraba fomisti, la cum se inghesuie sa plece in Irak... in loc de salarii umflate si, de multe ori TOTAL NEMERITATE ( exemplu: unitate militara cu 3 contabile din care una e sotia comandantului) mai bine guvernul ar baga bani in dotare !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6091 secunde