Emoții mari pentru Gică Popescu. Fostul căpitan al naționalei, eliberat astăzi?

125
Emoții mari pentru Gică Popescu. Fostul căpitan al naționalei, eliberat astăzi? - cererealuigicapopescudeeliberare-1444026701.jpg

Articole recomandate

Judecătoria Sectorului 4 va judeca astăzi cererea de eliberare condiționată din închisoare a lui Gheorghe Popescu, fostul căpitan al naționalei, care execută la Penitenciarul Jilava o pedeapsă de trei ani, o lună și zece zile, primită în dosarul transferurilor din fotbal.


O comisie din cadrul Penitenciarului Jilava a propus eliberarea condiționată a lui Gheorghe Popescu, acesta îndeplinind toate condițiile necesare, inclusiv executarea a jumătate din pedeapsă.

La calcularea zilelor executate în închisoare, comisia a avut în vedere și munca prestată de Gheorghe Popescu, precum și faptul că el a scris mai multe cărți.

De altfel, ca urmare a comportamentului bun avut în detenție, Gheorghe Popescu a beneficiat de mai multe recompense, inclusiv acordarea unor zile de permisie.

Pe 4 martie 2014, Curtea de Apel București l-a condamnat pe Gheorghe Popescu în dosarul transferurilor din fotbal la trei ani, o lună și zece zile de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani, el având și interdicția de a fi reprezentant al unui club de fotbal pe durata unui an după ce va fi eliberat din penitenciar, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Iunie 2015
Stire din Eveniment : ELIBERAT CONDIȚIONAT!
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : George Copos, eliberat din închisoare
Marţi, 13 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Irina Jianu, eliberată condiționat
Joi, 11 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : A fost eliberat!
Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat condiționat
Pagina a fost generata in 0.3523 secunde