Elevii constănțeni, în vizită pe nava amiral a Gărzii de Coastă - Galerie Foto

106

Articole de la același autor

Ambarcațiunile din cadrul Gărzii de Coastă, ancorate la Grupul de Nave Constanța, au fost vizitate de elevi și profesori de la șapte unități de învățământ din municipiul Constanța în cadrul programului "Școala Altfel", desfășurat la nivel național în perioada 7 - 11 aprilie.


Astfel, sediul Grupului de Nave Constanța a fost vizitat de mai multe grupuri de elevi și cadre didactice de la șapte unități de învățământ din municipiul Constanța. Atracția vizitatorilor a fost nava amiral a Poliției de Frontieră Române MAI 1105 "Ștefan cel Mare", dar și celelalte ambarcațiuni de patrulare și supraveghere maritimă din cadrul Gărzii de Coastă. Celor aproximativ 180 de elevi și cadre didactice le-au fost prezentate modalitățile prin care Garda de Coastă își îndeplinește misiunea de control și supraveghere a frontierei de stat la Marea Neagră, precum și tehnica din dotare și modul în care aceasta poate fi folosită în desfășurarea activităților specifice. 


Acțiunea a avut drept scop conștientizarea de către copii a importanței activităților desfășurate de Poliția de Frontieră Română în zona de competență a Gărzii de Coastă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.611 secunde