Elevii constănțeni, în atenția oamenilor legii

170
Elevii constănțeni, în atenția oamenilor legii - elevii1-1461859785.jpg
În această perioadă, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, cei ai Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în parteneriat cu Fundația Collegium XXI, au derulat mai multe activități în școlile și liceele din județul Constanța pentru informarea elevilor cu privire la protejarea patrimoniului cultural al României.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au mers în școlile și liceele constănțene, unde au susținut lecții deschise cu privire la acest domeniu de interes, elevii având oportunitatea de a cunoaște importanța patrimoniului cultural național și modalitățile de protejare a acestuia. Polițiștii au prezentat filme educative, au discutat cu elevii, oferindu-le sfaturi și răspunsuri la întrebări, totodată prezentând alternative de comportament pentru prevenirea distrugerii operelor din patrimoniul cultural național.

Elevii și profesorii participanți la activități au fost recompensați cu diplome și eșarfe oferite de Fundația Collegium XXI. Activitățile au avut un impact pozitiv în rândul elevilor și profesorilor, oamenii legii urmând a continua și în perioada următoare astfel de acțiuni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.167 secunde