Șeful Poliției Constanța riscă să fie amendat de instanță

1827
1
Șeful Poliției Constanța riscă să fie amendat de instanță - valentinburlacu1-1336061799.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni, prin Sindicatul Național al Agenților de Poliție, cer sporuri de 100% pentru munca desfășurată în week-end-uri și de sărbătorile legale. În acest sens, ei au intentat un proces Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, în prezent aflat pe rolul Tribunalului Constanța.

"Codul Muncii nu a fost niciodată respectat în Ministerul de Interne și este cazul ca acest lucru să se schimbe. Noi am intentat un proces IPJ Constanța, prin care cerem sporul de 100% pentru zilele de sfârșit de săptămână și de sărbători legale când s-a lucrat, din ultimii trei ani. Nu înseamnă că mai înainte s-a acordat, ci legea ne permite să cerem doar pentru această perioadă. Este dreptul oamenilor și trebuie să beneficieze de el", a explicat Daniel Avasilcăi, președintele Biroului Teritorial Constanța al sindicatului menționat.

Demersul se anunță a fi, însă, unul de durată; la ultimele două termene, judecă-torul de caz a solicitat reprezentanților Poliției Constanța prezentarea pontajelor pentru cei 241 de agenți de poliție reclamanți, pentru ultimii trei ani, din care să reiasă dacă au fost la muncă de sărbătorile legale și la sfârșit de săptămână, dar și dacă au fost recompensați.

Pentru că solicitarea nu a fost respectată, magistrații i-au atenționat pe reprezentanții oamenilor legii: dacă nici la următorul termen, fixat pe 15 iunie, nu vor fi aduse pontajele solicitate, vor fi luate măsuri.

"Urmează să fie realizate adrese către serviciul specializat din cadrul IPJ Constanța, iar dacă nici de această dată nu se vor conforma, comisarul șef Valentin Burlacu, șeful Poliției Constanța, riscă să fie amendat pentru tergiversare. Deja este tergiversat procesul, fie din rea voință, fie din incompetență", a arătat liderul de sindicat. 

Comentează știrea

FOARTE BINE !!!!
4 mai 2012
sa fie si dat afara !!!!

Sa fie si dat afara acest burlacul pentru toate neregulile si mizeriile pe care le in comportamnet fata de subalternii sai.sa-i fie urat ca se poarta mizerabil cu proprii subalterni si ii mai si pune pe alti pacalici sa se comporte la fel.esti cel mai slab comandant din politia constanteana,care a existat vreodata !!!1

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4191 secunde