DUBLĂ TRAGEDIE! MEDIC REZIDENT LA SPITALUL JUDEȚEAN CONSTANȚA, MORT DUPĂ CE A UCIS, CU MOTOCICLETA, O FEMEIE

6734
4
Un accident grav a avut loc aseară, la ieșirea din municipiul Constanța spre Valu lui Traian.

O femeie care a traversat strada fără să se asigure a fost lovită în plin de un motociclist. Femeia a murit pe loc, iar tânărul motociclist a decedat câteva minute mai târziu, la Spitalul Județean Constanța, acolo unde era medic rezident.

Traficul în zonă a fost blocat timp de mai multe minute.

Comentează știrea

un cetățean
15 septembrie 2017
cât de proști suntem

De ce ne facem că nu vedem câte accidente mortale sunt la Valu lui Traian?! Nu e mai simplu să mutăm șoseaua aia în afara localității? Să ocolească localitatea! Oamenii vor traversa imprudent mereu. Mașinile vor circula cu viteză mereu. Cine are morții din Valu lui Traian pe conștiință?!?

Numarul 4
15 septembrie 2017
@un cetatean turmentat

Accidentul a avut loc la iesire din CT langa vaporas, dormi in continuare

Răspuns la: cât de proști suntem
Adăugat de : un cetățean, 15 septembrie 2017
De ce ne facem că nu vedem câte accidente mortale sunt la Valu lui Traian?! Nu e mai simplu să mutăm șoseaua aia în afara localității? Să...
Vali
15 septembrie 2017
Drum periculos

Atât țin cât nu vor fi camere de supraveghere/radar, pe DN 3 spre Valu lui Traian , mereu vor fi accidente grave. Fiindcă se circula cu viteze foarte mari , ilegale. Dar se pare ca nimeni nu are nici un interes , probabil ca sa nu-i încurce pe unii smecheri( AKA. Oameni ai legii) care circula pe drumul asta. Eu unul nu am văzut vreun radar pe drumul asta in ultimii ani.

Un cetățean
15 septembrie 2017
ce păcat

Te iei de mine ca și cum nu vrei să vedem adevărul. Șoseaua spre și prin Valul lui Traian e foarte periculoasă. Mor mulți oameni nevinovați în urma unor accidente de circulație. Și nimeni nu face nimic Și nimeni nu se simte vinovat. Ce căuta femeia aceea acolo? Cum de a putut traversa acolo? Pe unde trebuia să traverseze? Ca și cum eu ași fi turmentat!

Răspuns la: @un cetatean turmentat
Adăugat de : Numarul 4, 15 septembrie 2017
Accidentul a avut loc la iesire din CT langa vaporas, dormi in continuare

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0476 secunde