DRUMUL SPRE MARE, TRANSFORMAT ÎN TRAGEDIE! COPIL DE PATRU ANI MORT, IAR FAMILIA SA GRAV RĂNITĂ. Mașina, izbită într-un cap de pod și cuprinsă de flăcări!

2406
DRUMUL SPRE MARE, TRANSFORMAT ÎN TRAGEDIE! COPIL DE PATRU ANI MORT, IAR FAMILIA SA GRAV RĂNITĂ. Mașina, izbită într-un cap de pod și cuprinsă de flăcări! - ujxb4yd55950600-1499749926.jpg

Articole recomandate

Un copil în vârstă de 4 ani a murit, în timp ce părinții lui și două surori au fost răniți după ce tatăl, care se afla la volan, ar fi adormit, iar mașina a intrat într-un cap de pod, apoi a luat foc, în județul Vrancea. Familia este din Suceava și mergea în vacanță pe litoralul bulgăresc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Sitații de Urgență (ISU) Vrancea, Florin Olaru, accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 02.00, pe DN 2 (E 85), în comuna Golești din județul Vrancea, scrie romaniatv.net

Autoturismul Opel în care se afla familia, formată din părinți și trei copii cu vârste de 3, 7 și 16 ani, a fost scăpat la un moment dat de sub control și a intrat într-un cap de pod, după care a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului au intervenit pompieri ai Detașamentului Focșani, cu o autospecială, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Vrancea.

Trei dintre victime au fost transportate la Spitalul Județean din Focșani cu ambulanțele, iar două au fost duse la spital cu alte mașini, înaintea sosirii forțelor de intervenție la fața locului.

La spital, copilul de 4 ani a decedat la scurt timp, în urma rănilor suferite. De asemenea, sunt rănite mama acestuia, în vârstă de 40 de ani, dar și cele două surori în vârstă de 7 și 16 ani, în timp ce tatăl are răni superficiale.

Polițiștii urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul, luând în calcul varianta că bărbatul de 41 de ani aflat la volan să fi adormit.

Familia din Suceava mergea în concediu în Bulgaria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5666 secunde