Droguri ascunse în jucării de pluș, la Constanța

254
Droguri ascunse în jucării de pluș, la Constanța - drogurivama-1500995926.jpg

Articole de la același autor

Pentru că vara distracția este în floare, drogurile pot deveni un pion important în joc. Din acest motiv, oamenii legii din Constanța au desfășurat acțiuni de prevenire a consumului de substanțe interzise. Concret, Gruparea de Jandarmi Constanța, împreună și sub coordonarea Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, a desfășurat o serie de acțiuni de combatere a traficului și consumului de droguri de risc și mare risc în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, cu precădere în Vama Veche.

Se pare că oamenii legii au mers direct la țintă, căci la una dintre acțiunile din Vama Veche o persoană a fost prinsă în flagrant, în timp ce încerca să comercializeze droguri de risc și de mare risc, respectiv 45 de comprimate ecstasy, canabis și alte substanțe psihotrope.

Tot în Vama Veche, un echipaj de jandarmerie a observat în apropierea unei terase din localitate patru tineri care-și confecționau țigarete artizanale. Observând că oamenii legii sunt cu ochii pe ei, cei patru au încercat să dispară din zonă, dar au fost opriți și li s-a făcut controlul corporal și al bagajelor. Surpriză pentru oamenii legii, căci asupra unui tânăr de 24 de ani au găsit, într-o jucărie de pluș, substanțe halucinogene. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, fiind totodată arestat pentru 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.446 secunde