Dramă: Din comandant de navă, a ajuns sinucigaș!

1532
1
Dramă: Din comandant de navă, a ajuns sinucigaș! - locomotivasarmasag43291600134424-1352276849.jpg
Bărbatul care a murit lovit de tren, vineri spre sâmbătă noaptea, a fost identificat de polițiștii de la Transporturi. El se numea Cristian Gorescu, avea 60 de ani și era din Constanța.


Din toate informațiile existente, cel mai probabil bărbatul s-a sinucis. Din câte se pare, Gorescu a fost comandant de navă, dar a căzut în patima băuturii și trăia pe seama mamei sale, în vârstă de 84 de ani. În noaptea în care s-a petrecut tragedia, el a mai încercat o dată să se sinucidă, în Gara Constanța, dar a fost văzut de un revizor de tren și gonit. Câteva ore mai târziu, el era călcat de un alt tren, în zona Poarta 6… 

Tragedia s-a petrecut în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, în jurul orei 23,50, când o garnitură de tren care circula pe calea ferată, pe relația Agigea Nord - stația de cale ferată Constanța, ajungând în zona Poarta 6, a lovit un bărbat care era așezat pe șinele de cale ferată, cu spatele spre locomotivă. Din cauza întunericului, angajatul CFR care conducea locomotiva nu a putut opri garnitura de tren în timp util pentru a evita accidentul. 

Deși la fața locului a fost chemat de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanță Constanța, pentru omul respectiv nu s-a mai putut face nimic, medicii constatând decesul. 



Comentează știrea

FONDURI UE
7 noiembrie 2012
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5049 secunde