Dosarul "Colectiv": Cristian Popescu Piedone, adus cu mandat la DNA

118
1
Dosarul

Articole recomandate

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a ajuns vineri după-amiază la sediul Direcției Naționale Anticorupție, care a preluat o parte din dosarul incendiului de la clubul Colectiv, informează B1 TV.

La sosirea la DNA, Piedone a refuzat să dea declarații jurnaliștilor.

După primarul demisionar, la sediul DNA au ajuns și două femei, cel mai probabil, funcționare în cadrul Primăriei Sectorului 4.

DNA a anunțat că în acest caz a fost începută urm,ărirea penală in rem. Există suspiciuni de abuz iîn serviciu din partea unor funcționari cu putere de decizie din primărie.

Procurorii investighează fapte ce țin de competența DNA: abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu și fals intelectual.

Între timp, cercetarea de la locul faptei la clubul Colectiv a fost finalizată.

Pe de altă parte, Inspecția Muncii anunță că incendiul din clubul Colectiv intră în categoria accidentelor de muncă colective. De asemenea, persoanele care au salvat vieți omenești vor fi considerate victime ale accidentului colectiv.

Comentează știrea

ismail /brussel
6 noiembrie 2015
totii primari la zid .

Am analizat ca de fapt primari din romania au placerea de asemna harcioage dar nu pot face fapte .an belgia ezista un birou primar general primar adjuct si vice primar care efectuoaza controare la toate primariile din belgia si sesizarile cetatenilor din belgia eu cred ca si romania ar trebui sa aiba un sistem ca asta.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2816 secunde