Dosare penale pentru constănțenii beți și fără permis

304
1
Dosare penale pentru constănțenii beți și fără permis - soferibetisifarapermis-1476892308.jpg

Articole de la același autor

Și-a pus poliția în cap la doar 18 ani. Este vorba despre un tânăr, proaspăt ajuns la vârsta majoratului, pe care polițiștii din cadrul Secției 6 Rurale Cernavodă, Postul de Poliție Rasova, l-au prins în miez de zi, în timp ce conducea un moped, pe strada Bucureștii Noi din localitatea Rasova. Nimic ieșit din comun până aici, numai că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pentru fapta sa inconștientă oamenii legii i-au făcut cadou un dosar penal.

Aceeași "răsplată" au aplicat-o și polițiștii din cadrul Secției 7 Rurale Crucea. Oamenii legii au depistat o tânără, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Topalu, județul Constanța, care a condus un motoscuter, pe strada Hârșovei din Topalu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, teancul dosarelor penale a fost îngroșat de un bărbat de 58 de ani care s-a urcat beat la volan. Concret, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mircea Vodă l-au prins pe șoferul indisciplinat în timp ce-și conducea mașina pe strada Răzoarelor din localitatea Satu Nou, din județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Comentează știrea

DODO
20 octombrie 2016
si ce daca !

infractiune formata din doua infractiuni -betie + lipsa carnet fiecare pasibila de zbirna dar citi platesc cu adevarat ? abia in caz de recidiva se iau masuri concrete

Pagina a fost generata in 1.086 secunde