Dosar penal pentru perversul care s-a masturbat într-un salon de coafură

485
Dosar penal pentru perversul care  s-a masturbat într-un salon de coafură - dosarpenal-1479918701.jpg
Întâmplare incredibilă într-un coafor din municipiul Constanța. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a intrat în salon și s-a așezat la rând, asemenea unui client obișnuit. Doar că, la un moment dat, acesta și-a scos penisul de față cu personalul salonului și clienți și a început să se masturbeze fără vreo jenă. Angajatelor nu le-a venit să creadă când au văzut ce făcea bărbatul așezat pe scaun și l-au "evacuat" de urgență, fiind făcută în acest sens și o plângere.

"Orice informație care să poată dezvălui identitatea individului este binevenită. Incidentul s-a petrecut pe data de 22 noiembrie, zona Doi Cocoși (Brătianu) - Constanța, ora 17.30-17.45. A fost înregistrată o plângere la Secția 4 Poliție, cu numărul 516095. Personalul salonului nu a observat activitatea individului decât la ora 17:38:18 din filmare", a precizat conducerea salonului în cadrul unui video postat pe internet.

Individul este căutat de polițiști și când va fi găsit riscă dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care în urmă cu două zile, în timp ce se afla în salonul de înfrumusețare, a săvârșit acte obscene. Oamenii legii au fost sesizați la o oră după producerea faptei, iar în acest moment polițiștii îl audiază pe bărbat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5547 secunde