Dorel a dat-o în bară din nou. A săpat două zile...strada greșită

635
2
Dorel a dat-o în bară din nou. A săpat două zile...strada greșită - stradaoasuluilucrari60-1455697111.jpg

Articole recomandate

Situație incredibilă în Brăila. După două zile de săpat, pentru reabilitarea unei străzi, muncitorii au realizat că au greșit strada, notează Infobraila.ro.

Muncitorii unei firme de construcții au realizat cu întârziere că strada pe care s-au apucat să o reabiliteze este cea greșită.

Lucrările au început în weekend, în cartierul Radu Negru, pe strada Alecu Russo, prilej de bucurie pentru localnici, care au crezut ca vor scapa in sfarsit de praf si noroaie.

Insa, surpriza, muncitorii au gresit strada. Pentru aceasta zona inca nu exista autorizatie de constructie. Localnicii sustin ca dupa aceasta lucrare esuata a fost avariata si canalizarea montata in urma cu doar doi ani.

"S-a înfundat canalizarea pentru că nu au pus capac. Au săpat vineri, sâmbătă și azi și acum o astupă înapoi", a povestit un localnic, citat de infobraila.ro

Reprezentanții firmei de construcții au recunoscut senin că au comis o eroare și că nu s-au uitat cum trebuie pe documente.

Maistrul Nicolae Belciugan a explicat că "a fost o greșeală; s-a greșit, asta este greșeala noastră – noi o plătim.

Strada a devenit acum impracticabilă. Cu toate acestea, primăria Brăila a anunțat că nu va amenda constructorul.



Comentează știrea

Cosmin
17 februarie 2016
Nou sistem de lucru la domiciliu!

Nou sistem de lucru la domiciliu! Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu si care dispun de circa 2 ore libere pe zi. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

dox
17 februarie 2016
ingineru'

Dorel n-are nici o vina, ca el nu sta cu mapa.....

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1694 secunde