Doi tineri din Mangalia, arestați pentru trafic cu patru kilograme de hașiș

1713
Ieri, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au respins recursul împotriva măsurii de arest preventiv formulat de doi tineri acuzați de trafic de droguri de risc. Ei vor rămâne astfel în arest, pentru o perioadă de 29 de zile.
Potrivit polițiștilor de la Crimă Organizată, a căror anchetă a fost coordonată de un procuror din cadrul DIICOT - Serviciul Constanța, în noaptea de 1 spre 2 iunie, în jurul orei 0,30, Mihai Marian Mitu, de 19 ani, și Constantin Ștefănescu, de 22 de ani, ambii din Mangalia, au fost prinși în flagrant, în municipiul Mangalia, în timp ce încercau să vândă unui investigator sub acoperire cantitatea de 1,4 kg rezină de canabis, pentru care au pretins suma de 27.000 lei.
Cercetările au continuat în vederea identificării întregii rețele de traficanți și destrămarea ei, fapt pentru care, în data de 2 iunie, în jurul orei 6, a fost surprins în flagrant de către polițiști Marian Bogdan Paimschi, de 23 de ani, din Mangalia, care deținea în mod ilicit cantitatea de aproximativ trei kg rezină de canabis (hașiș).
De asemenea, în urma efectuării perchezițiilor domiciliare autorizate de către Tribunalul Constanța, la domiciliile lui Mitu și Paimschi au mai fost găsite 15 grame rezină de canabis - la primul și 100 grame rezină de canabis - în garajul locuinței celui de-al doilea.
În operațiunea codificată de către polițiști "Paradis", activitatea infracțională a suspecților a fost documentată timp de aproximativ trei luni.
Împotriva celor trei a fost luată măsura întocmirii unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, prevăzută cu pedepse cuprinse între trei și 15 ani de închisoare și interzicerea unor drepturi.
Mitu și Paimschi sunt cercetați, în stare de arest preventiv, pe când Ștefănescu - în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8328 secunde