Doi șoferi au rămas încarcerați după un impact frontal în stațiunea Mamaia

461
Doi șoferi au rămas încarcerați după  un impact frontal în stațiunea Mamaia - doisoferi1-1495208596.jpg
Echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au intervenit, vineri dimineață, în zona Hanul Piraților, din stațiunea Mamaia. Două persoane au rămas încarcerate în urma unui impact frontal între două autoturisme.

Potrivit rutieriștilor, o femeie care conducea un autoturism Volkswagen a pierdut controlul volanului, a trecut peste parapetul despărțitor și a intrat pe contrasens, lovind frontal o mașină marca Dacia Logan, care circula regulamentar, condus de un bărbat de 57 de ani. În urma impactului, femeia aflată în autoturismul Volkswagen s-a răsturnat, ambii șoferi rămănând încarcerați.

"Numita G.C., în vârstă de 30 de ani, din orașul Năvodari, a condus un autoturism, pe DC 86, dinspre Năvodari spre Constanța, unde a pierdut controlul direcției de mers, a lovit bordura din dreapta drumului, a trecut ulterior peste pereții despărțitori ai drumului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus și era condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Năvodari", potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a ambilor conducători auto. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2986 secunde