Doi români au murit și alți 14 au fost răniți într-un grav accident de microbuz în Turcia

327
Doi români au murit și alți 14 au fost răniți într-un grav accident de microbuz în Turcia - microbuz-1457965130.jpg

Articole recomandate

Doi cetățeni români au murit și alți 14 au fost răniți într-un teribil accident de microbuz produs în Turcia între localitățile Manavgat și Akseki, potrivit Ministerului Afacerilor Externe de la București. 


Potrivit informațiilor obținute până în acest moment prin intermediul Ambasadei României la Ankara, doi cetățeni români au decedat, iar alți 14 au fost transportați la două spitale din apropiere, pentru acordarea îngrijirilor medicale, anunță Ministerul Afacerilor Externe de la București.

"O echipă consulară mobilă este în drum spre spitalul în care se află cetățenii români pentru a verifica situația acestora și a menține contactul cu medicii curanți. De asemenea, un reprezentant al Consulatului Onorific al României la Antalya se află în drum spre spitalul în care se află cetățenii români pentru acordarea asistenței necesare. În același timp, ambasadorul României la Ankara se află în contact permanent cu guvernatorul provinciei Antalya și cu directorii spitalelor în care se află cetățenii români. În paralel cu solicitările de sprijin întreprinse de Ambasada României la Ankara, ambasadorul român a cerut asistență ministerului turc al afacerilor externe în vederea obținerii tuturor informațiilor legate de cazul aflat în atenție și acordarea sprijinului necesar. Ambasada României la Ankara păstrează în permanență legătura cu autoritățile turce competente, fiind pregătită să acorde asistență consulară de specialitate, în limita competențelor legale", precizează MAE, potrivit Realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5531 secunde