Doi pietoni, loviți în timp ce traversau pe trecere

296
1
Doi pietoni, loviți în timp ce traversau pe trecere - doi-1461343431.jpg
Neatenția era să-i coste scump pe doi șoferi. Vineri, la ora 12.15, un bărbat, de 74 de ani, a condus un autoturism pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu din Constanța, și mergând către strada Suceava a ajuns la marcajul pietonal din zona intersecției cu aleea Hortensiei. Aici, a surprins și accidentat o femeie, de 40 de ani, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii.

O oră mai târziu, un bărbat de 34 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN 39, în localitatea Agigea, a dat peste un pieton în zona intersecției cu strada Nicolae Titulescu. Bărbatul care traversa pe marcajul pietonal a suferit traumatisme la coloana lombară și la una dintre mâini, fiind transportat la spital.

Comentează știrea

mimi
6 mai 2016
ciresica

Daca politia ar face si ceva preventiv in acea zona, ar amenda pe cei ce parchează aproape de trecerea de pietoni (si in general , in apropierea tuturor trecerilor) , sporind vizibilitatea șoferilor s-ar mai reduce nr incidentelor de acest gen.Si sa nu uitam si administratia locala care nu face nici măcar o parcare dar le distruge pe cele existente dând autorizații de constructii imobile chiar si pe fostele parcări," fortand" soferii sa parcheze si in locuri nepermise.

Pagina a fost generata in 0.6744 secunde