Doi frați, de 12 și 13 ani, comit tâlhării pe bandă rulantă

359
2
Doi frați, de 12 și 13 ani, comit tâlhării pe bandă rulantă - doifrati-1500047452.jpg
Doi frați minori, cu vârste de 12 și 13 ani, din Constanța, sunt cercetați de polițiști în cazul comiterii unei tâlhării. Potrivit oamenilor legii, cei doi minori, în data de 11 iulie, i-ar fi furat unei femei, din mână, un portofel ce conținea suma de 6 lei, documente personale și cheile unui apartament. Ca urmare a cercetărilor, polițiștii au mai descoperit că unul dintre frați, minorul de 13 ani, în data de 12 iulie, i-ar fi furat unui bărbat o borsetă pe care o ținea în mână, ce conținea suma de 950 lei, acte și un telefon mobil. Polițiștii constănțeni continuă cercetările. 


Comentează știrea

Doru
15 iulie 2017
procurori

sa ii duca acasa la procuori si judecatori care in loc sa ii trimita la puscarie si scoli de corectie le da drumul inapoi sa comita alte fapte de acest gen . Sistemul nostru bolnav ii incurajaza sa faca astfel de lucruri .Rusine celor care fac legile astea .....stiu ei cum

Liviu Burebista
16 iulie 2017
Roexit

Cand va dispare UE(citeste noua Uniune Sovietica), atunci poate ca vom avea legi care sa nu mai incurajeze infractionalitatea. PS. Acesti "copii" apartin cumva vreunei etnii?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0534 secunde