Doctorița dispărută în urmă cu o săptămână A FOST GĂSITĂ MOARTĂ. DETALII TERIFIANTE!

1705
Doctorița din Târgu Mureș, dispărută în urmă cu o săptămână, a fost găsită moartă. Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit în curtea casei unui tânăr de 27 de ani. Bărbatul a devenit, astfel, principalul suspect în ancheta dispariției și a morții medicului, așa că a fost reținut.


Doctorița Orsolya Benedek, în vârstă de 32 de ani, a fost dată dispărută pe 11 decembrie. Femeia a fost văzută ultima dată în parcarea unui supermarket, unde i-a și fost descoperită mașina.

Cazul este cercetat de procurorii de la Parchetul Tribunalului Mureș.

Orsolya Benedek era medic specialist la Secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, lector la Universitatea de Medicină și Farmacie și a fost și voluntar la SMURD.

Potrivit stiripesurse.ro, informațiile apărute în presa locală de limbă maghiară sunt șocante. Se pare că trupul neînsuflețit al medicului specialist a fost îngropat în curtea casei suspectului. În urma perchezițiilor, polițiștii au reușit să găsească și să dezgroape cadavrul.


Se pare că individul ar fi fost chiar iubitul doctoriței, spun, de asemenea, ziarele locale de limbă maghiară. Cei doi s-ar fi certat, iar individul a lovit-o și a ucis-o pe femeie, informează Observator.tv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9893 secunde