Doamnă, rujată, pupat airbag de Audi! Poliția caută o șoferiță care a fugit de la locul accidentului

1547
6

Articole de la același autor

O persoană a provocat un accident rutier, soldat cu trei răniți, și a fugit de la fața locului. Acum, rutieriștii încearcă să dea de urma vinovatului. Mai grav este faptul că autovehiculul lovit este o autospecială SMURD care, în noaptea de miercuri spre joi, se afla în misiune. Evenimentul s-a produs în jurul orei 1 di-mineața. Doru Moșoiu se afla la volanul unei autospeciale SMURD, care se îndrepta către Ovidiu, pentru a da curs unei solicitări. Șoferul conducea pe strada Mircea cel Bătrân, dinspre bulevardul Ferdinand către Nicolae Iorga. La un moment dat, ajungând la intersecția cu b-dul Mamaia, SMURD-ul a fost lovit în plin de un Audi. În urma impactului, șoferul autospecialei, dar și ceilalți doi paramedici pasageri au fost răniți. Culmea, imediat după producerea evenimentului, spun martorii, femeia care se afla la volan, dar și pasagerul din dreapta, un bărbat, s-au dat jos din mașină și și-au luat tălpășița ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut, abandonând autoturismul la fața locului. 


Investigând cauza și având la locul faptei mașina implicată în accident, rutieriștilor le-a fost ușor să identifice proprietarul mașinii: o femeie în vârstă de 38 de ani. Ieri dimineață, oamenii legii au fost acasă la femeie, căreia nu i-a venit să creadă cele întâmplate. Aceasta spune că habar nu are ce s-a petrecut și că știa că mașina îi este în fața blocului. Pentru că nu avea semne de forțare, oamenii legii cred că bărbatul femeii este cel care a luat autoturismul, fiind considerat și principalul suspect. "Mai întâi ne-am deplasat la proprietarul autoturismului, fiind vorba de o doamnă. În urma audierii s-a stabilit că nu ea este cea care a condus autoturismul. Din declarațiile pe care ni le-a dat, autoturismul are două seturi de chei, unul care stă în permanență la aceasta, iar celălalt la soț. În prezent, acesta face parte din cercul de suspecți. Am încercat să-l contactăm telefonic și la domiciliile cunoscute, dar nu a fost de găsit. Cel care a condus autoturismul va fi cerce-tat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă cu victime multiple și pentru părăsirea locului accidentului. Pentru cea de-a doua infracțiune, pedeapsa este de la 2 la 7 ani", a precizat inspec-torul principal George Munteanu, șeful Biroului Accidente Rutiere. Surse din cadrul anchetei ne-au declarat că pe airbag-ul șoferului au fost găsite urme de ruj, ceea ce îi duce la ipoteza că la volan s-ar fi aflat o femeie, alta decât proprietara. Polițiștii sunt pe urmele făptașului. 


Comentează știrea

zoro
29 august 2014
hopa

Deci Don Juan, a scos o pisi la plimbare, ceva proaspat in meniu, pe sustache, doar ca pisi e lasata la volan, depasita de situatie, face taraboi, face buba la medici, apoi pune coada intre picioare si se face nevazuta, insotita de aventurierul care acum regreta ca s-a aflat tot, s-a facut de ras, are de platit oalele sparte si ca pisi s-a ales intre picioare nu cu el,ci cu coada, in timp ce fugea cu lasitate. In loc sa-I pupe el airbagurile ei, le-a pupat ea pe ale masinii. Daca n-ar fi de plans si penibil, ar fi chiar telenovela. E plina lumea de nebuni !

Romana
29 august 2014
asta-i viata !

Din pacate...sau din fericire,in viata totul se plateste ! Ce sa-i faci....Ne miram de accidente si haos pe strazile Constantei ? Nu exista respect in proprile familii, si noi vrem respect in societate ? Iar despre disciplina in trafic,ce sa spun : degeaba merg ambulantele cu sirenele pornite,caci infatuatii nu stiu sa traga pe dreapta.Ei sunt smecherii soselelor.Ca sa nu spun ca masini cu multi cai putere sunt conduse de pitipoancele trase la indigo si de duzina.De ...amantele de serviciu.Ele cica au masini: ale altora....Si mai au o calitate comuna: NU LE PLACE MUNCA !

doru soferu de salvare
29 august 2014
corect?

Da.corect.dar pe soferul de salvare nu l condamna nimeni? La 1 dimineata ce trafic e pe strazi miercuri spre joi dimineata? Nesimtirea si ignoranta se platesc.chiar daca ai toate semnalele pornite fii destept si asigura te totusi.mai ales la o asa intersectie importanta.incetineste si nu intra ca boul.aici 70% e vina soferului dupa salvare.punct.nu mai conteaza celalalt bou sau vaca care venea pe drum cu prioritate.motivele pot fii multe.muzica tare, o clupa de neatentie etc.mai ales cind vezi de la distanta ca ai verde si drumul liber.nu apar pe nimeni.dar cred ca soferul de pe ambulanta e cam teribilist si neexperimentat.nu ti se cuvine prioritatea daca te intersectezi cu alt bou care are si el prioritate de fapt dar nu e atent.hai pa.doi peosti deosebiti.clar

ct
29 august 2014
veverite la volan...

din pacate, asta e crudul adevar... din 100 de soferite 90 ar trebui sa mearga NUMAI pe scaun de pasager.... da, e democratie.... iar incapatanarea feminina nu are limite; enervant e cand le vezi cum incurca circulatia, sofand cu telefonul la ureche, ele care nici cu ambele maini nu sunt in stare....

@ct
29 august 2014
adevarat...si....

...nuuuuu....toate borfeturile curveturi conduc masinile idiotilor cu care umbla.cica ele sunt femei smechere.umbla cu masinile prostilor si le mananca banii.deh,sunt mari femei de afaceri cica.niste putori care mai apoi le dau flit cretinilor.si le mai si sifoneaza masinile.

maria.bujor
29 august 2014
sunt un angajat tipic al primariei cta

nu raspund niciodata la sesizarile si mailurile cetatenilor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5607 secunde