Anchetat pentru dare de mită

DNA contestă achitarea fostului subprefect al Constanței

249
DNA contestă achitarea fostului subprefect al Constanței - dnacontestaachitarea-1398275079.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au contestat decizia judecătorilor Tribunalului Constanța cu privire la achitarea fostului subprefect al Constanței, Iucsel Selamet în dosarul de corupție. Apelul a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanța ieri, termenul fiind stabilit pentru data de 22 mai. 


Reamintim că fostul subprefect a fost trimis în judecată, în februarie 2014 pentru dare de mită. În același dosar apare și numele cumnatului său, Gelil Eserghep, pentru favorizarea infractorului. Pe data de 11 martie, magistrații Tribunalului Constanța au schimbat încadrările juridice pentru cei doi și i-au achitat, decizia nefiind însă definitivă, astfel că procurorii DNA au contestat-o în instanță. 
Anchetatorii spun că Iucsel Selamet i-ar fi dat mită unui polițist de la Investigații Criminale, în schimbul ajutorului într-un dosar pe care îl instrumenta Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Potrivit procurorilor, subprefectul urma să fie pus sub urmărire penală și voia ca anchetatorul să întârzie începerea urmăririi penale, să îi elibereze copii ale unor înscrisuri din dosarul respectiv și să propună soluții favorabile față de el. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5445 secunde