Distracție și amintiri de neuitat, la cea de-a 11-a ediție a JCI Play 4x4

693
1
Cea de-a 11-a ediție a celui mai prestigios eveniment de off-road business networking din Constanța a avut loc în week-end-ul trecut și s-a dovedit a fi un real succes.

În această ediție, participanții au avut parte de un traseu diferit față de cele anterioare, pe traseul Năvodari - Balta Tașaul - Gura Dobrogei - Peștera Liliecilor. Înainte de plecare, participanții au fost împărțiți în echipe și au avut de îndeplinit o serie de misiuni, fiind o bună oportunitate pentru îmbunătățirea relațiilor între profesioniști și oamenii de afaceri din Constanța și din alte zone ale țării.

Exclusiv Auto, partenerul principal al evenimentului, a pus la dispoziție mașini din mărcile pe care le comercializează: Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi, Hyundai, Subaru, Skoda, Seat și Volkswagen. Alături de aceste mașini, pasionații de off-road s-au putut alătura evenimentului cu mașinile personale.

Pasionații de activități în aer liber pe un traseu off-road presărat cu activități inedite de teambuilding au avut parte de o zi plină, cu jocuri de strategie și comunicare, în cadrul fiecărei echipe formate. Pe traseu, au fost desfășurate o serie de activități antrenante, în cadrul a trei opriri: skiurile, gliceryball, câmpul minat și o probă specială în cinstea partenerului principal Exclusiv Auto, în care fiecare echipă a trebuit să schimbe o roată a autoturismului cu care a participat.

Pe lângă activitățile și probele trecute cu brio, toți participanții au putut afla informații relevante despre istoria Dobrogei, au admirat peisaje memorabile și au descoperit cele mai mari "secrete" ale acestei regiuni, culminate cu destinația finală la de la Mănăstirea Sfântul Dionisie, acolo unde efortul a fost răsplătit printr-o masă câmpenească.

"JCI 4x4, deși este un eveniment cu multă adrenalină, cu multă distracție și voie bună, care necesită o organizare și desfășurare în natură, este de fapt un eveniment de business networking. Noi am gândit acest eveniment ca fiind o întâlnire informală a antreprenorilor con-stănțeni, pentru a lega parteneriate și într-un alt cadru în afară de birou, spre exemplu. Așa s-a născut ideea JCI 4x4. Organizația noastră a fost premiată pentru acest proiect, în cadrul conferinței europene JCI de la Malta și am luat premiul pentru cel mai bun proiect de creștere și dezvoltare locală", a declarat, pentru "Cuget Liber", Daniela Fântână, președinte JCI Constanța.

În anul 2015, JCI Constanța a câștigat la conferința europeană JCI premiul pentru cea mai bună organizație din Europa, în condițiile în care pe bătrânul continent sunt peste 2.000 de organizații.

v v v

La finalul zilei, organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții, culminate cu interacțiunea între oameni valoroși și o experiență off-road de neuitat. De asemenea, cel mai spectaculos șofer off-road a fost premiat cu o mașina Seat Ateca pe care o poate folosi un week-end.

Alături de Exclusiv Auto, printre partenerii JCI 4x4 Play se numără Junkers Design, Cora City Park, X-printing, Amanet Concret, Aqua Flux, Active Trening, Playxp.

ZIP Escort a asigurat paza pe durata evenimentului. 

Comentează știrea

Alina
23 mai 2017
ceva frumos!

SUper! Felicitari tinerilor minunati!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6124 secunde