"Distracție" cu droguri în Mamaia, stricată de jandarmii constănțeni

1361
1
Jandarmii au surprins în stațiunea Mamaia, patru persoane care aveau asupra lor joint-uri, trei cutii metalice și un toc de ochelari în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde și două pliculețe autosigilante transparente cu pulbere albă. 


Lângă acestea au mai descoperit un grinder pentru mărunțit și un set de foițe și filtre pentru confecționat țigarete. 


Luni, la ora 04.00, jandarmii Grupării Mobile Constanța, care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în nordul stațiunii Mamaia, au surprins patru persoane cu vârste cuprinse între 31-35 ani, care-și confecționau țigarete artificiale (joint-uri). 


La vederea militarilor, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos țigaretele, au mărit ritmul de mers și s-au urcat într-un autoturism. Au fost somați, au coborât din autoturism și li s-a făcut controlul corporal sumar și al autovehicului. 


Grinderul, cutiile, tocul, pliculețele autosigilante și țigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor. 




Comentează știrea

Pulpa Alexandru
2 mai 2017
Mare Captura

Vai ce mai captura , pentru o tigare ! Romania o tara cu legi de rahat . Mai trebuiesc inca 50 ani sa moara toti comunistii

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5286 secunde