Dispariție misterioasă: poștărița s-a "evaporat" cu banii de pensii

670
1
Dispariție misterioasă: poștărița s-a

Articole de la același autor

O amplă anchetă a fost demarată la nivelul Poliției Constanța, pentru găsirea unei poștărițe de 48 de ani, din satul Nisipari, care a dispărut din cursul zilei de miercuri, 23 aprilie. Mariana Niculache a fost văzută, ultima dată, în jurul orei 14,00, când un localnic din Nisipari a dus-o cu mașina până la marginea municipiului Medgidia. Oamenii legii în-cearcă să afle ce s-a întâmplat cu femeia, mai ales că există suspiciunea că ar fi dispărut și cu o sumă considerabilă de bani pe care ar fi trebuit să-i distribuie pensionarilor și bene-ficiarilor de ajutoare sociale din satul Nisipari. 


Potrivit anchetatorilor, miercuri dimineață, femeia ar fi ridicat de la oficiul poștal unde lucra, în jur de 25.000 de lei; la ora 13,00  a plecat la sediul unității, lăsându-și pe birou telefonul mobil și geanta, în care, ulterior, anchetatorii au mai găsit doar 600 de lei. Din Nisipari, polițiștii au aflat că femeia a fost dusă de un vecin până în zona Intim, din municipiul Medgidia. Aceasta i-a povestit bărbatului că dorește să meargă la spital, unde era internată soacra ei, dar nu a mai ajuns la spital, dar nici acasă, motiv pentru care soțul a alertat autoritățile. 


Oamenii legii au audiat mai multe persoane, printre care rude, vecini și apropiați. Astfel au aflat că femeia ar fi mărturisit, la un moment dat, că intenționează să plece la muncă în străinătate. Familia acesteia ar fi trecut printr-o perioadă finan-ciară dificilă, după ce soțul poștăriței, Mihai Niculache, ar fi fost implicat într-un accident rutier. Mai mult, în vreme ce apropiații au susținut în fața anchetatorilor că femeia nu ar fi în stare să bage mâna în banii Poștei Române, voci de prin sat susțineau că, în urmă cu puțin timp, mai mulți localnici din sat s-ar fi plâns că, deși i-ar fi plătit facturile la Enel poștăriței și ar fi primit, ulterior, chitanțele doveditoare, s-au trezit cu înștiințări de la Enel cum că urmează să le fie sistată furnizarea energiei electrice. Contactați telefonic, repre-zentanții Poștei Române ne-au precizat că nu au primit nicio reclamație în acest sens. 


Vineri, reprezentanții Poștei au început să verifice contabilitatea unității din satul Nisipari, pentru a stabili dacă femeia a împărțit banii beneficiarilor sau a dispărut cu ei. Surse neoficiale din rândul anchetatorilor ne-au precizat că, din primele informații se pare că poștărița ar fi dispărut cu aproximativ 10.000 de lei. Prejudiciul nu a fost însă stabilit cu exactitate, încă urmând să fie verificate acte.


Pentru a stabili traseul urmat de femeie, polițiștii urmează să analizeze toate imaginile surprinse de camerele video de supraveghere montate în municipiul Medgidia. Speră ca pe acestea să se observe dacă femeia s-a urcat în vreun autoturism - având în vedere că au fost persoane care au declarat că intenționa să plece din țară, sătulă de greutăți! - sau dacă și-a pus capăt zilelor, cum se tem apropiații. 


Comentează știrea

noni
26 aprilie 2014
intrebare

Cui i se duce lipsa mai mult ? Postaritei sau banilor ? Pe cine cauta mai intens ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde