Discuții cu FBI despre migranții din Europa

157
Discuții cu FBI despre migranții din Europa - fbi-1444237814.jpg

Articole de la același autor

Agențiile române cu atribuții în aplicarea legii din România și FBI au o colaborare excelentă. Cel mai mare succes îl reprezintă prevenirea și combaterea infracționalității cibernetice. Gabriel Oprea a fost prezent, marți, la Washington DC unde s-a întâlnit cu Mark Giuliano, director adjunct cu sarcini operative al FBI. La întâlnire au fost prezenți și ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, secretarul de stat al MAI, Ilie Botoș și chestorul general Petre Tobă, inspector general al Poliției Române.

"Cu prilejul întâlnirii au fost analizate aspecte de interes reciproc precum prevenirea și combaterea criminalității grave și a terorismului. De asemenea, a fost abordată și problematica migrației ilegale, în contextul fluxului crescut de imigranți din Europa.

Cele două părți s-au angajat să continue cooperarea privind prevenirea și combaterea criminalității transfrontaliere și să intensifice eforturile comune pe acest domeniu de activitate", spun reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3987 secunde