Dezastru la admiterea în Poliție din sursă externă! Aproape jumătate dintre candidați "au picat" testarea psihologică, alții nici nu s-au prezentat

31924
14
Dezastru la admiterea în Poliție din sursă externă! Aproape jumătate dintre candidați
Peste 700 de candidați s-au înscris pentru a ocupa unul dintre cele 62 de posturi de agenți, din sursă externă, scoase la concurs de Poliția Română, la nivelul județului Constanța. 


Numai că, doar jumătate din cei înscriși s-au prezentat la examenul psihologic. 127 de candidați dintre cei 370 prezenți au fost declarați inapți în urma testului psihologic. 


"Meseria de polițist nu este atât de accesibilă pe cât ar fi crezut unii. Ministerul Afacerilor Interne a organizat o selecție serioasă și riguroasă. Vor urma probele fizice și apoi cele teoretice, unde va mai urma o triere. Cred că doar jumătate dintre ei vor mai rămâne, după primul an de muncă, să susțină examenul de definitivare", a declarat pentru "Cuget Liber", Daniel Constantin Avasilcăi, președintele Sindicatului Agenților de Poliție din Constanța. Eventualele contestații cu privire la avizul psihologic de inaptitudine vor fi primite la unitățile care au efectuat recrutarea în termen de 3 zile lucrătoare de la afișarea rezultatului, respectiv până la cel mult 4 mai a.c., ora 16:00, urmând a fi înaintate, de îndată, de către aceste unități Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne în vederea soluționării acestora, conform prevederilor legale în vigoare.


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Psiholog
29 aprilie 2016
testare

Ce frumos se vede din afara meseria de politist. De comentat, "din afara terenului" este usor. Realitatea este alta. Viitorul cu astfel de tineri care nu sunt in stare sa obtina avizul psihologic pt agent de politie, este sumbru. Ce sa mai vorbim pt ofiteri sau SRI ori SIE.

florin
29 aprilie 2016
politie

sunt sef de post si am un singur post de ajutor si ala e vacant. ma gandesc cu groaza cand o veni cel din sursa externa. o sa fie deosebit de complicat...

Nelu
29 aprilie 2016
Am ramas uimit 😯

Dupa cum ma uit ma crucesc,angajeaza si pensionari??? 😂😂😂

Nume facultativ
29 aprilie 2016
examen psihologic

Pregateste-te ca vine puhoiul :)) Dumneavoastra fiind sef de post iar ei scotand la concurs ajutor sef post nu va pot spune domnule agent decat multa rabdare. Daca nu fumati sigur o veti face :)

Răspuns la: politie
Adăugat de : florin, 29 aprilie 2016
sunt sef de post si am un singur post de ajutor si ala e vacant. ma gandesc cu groaza cand o veni cel din sursa externa. o sa fie deosebit de...
Ion
29 aprilie 2016
Aiurea..

Domnule psiholog,sunt marinar si eu dau psihologicu.Va marturisesc ca am o oroare de testele dvs. care nu ma ajuta cu nimic.Am vazut multi marinari cu testu psihologic picat,dar oameni de baza pe nava.As prefera sa ma duc la escorte decat sa dau testele,care nu reflecta nimic.In America la carnetul de soferi si de marinari NU se da psihologic.

vali
29 aprilie 2016
viitori purtatori de armament????

Sper ca cei care vor fi admisi in randul politistilor sa fie pregatiti sa pentru o noua etapa din viata lor. Trebuie sa inteleaga faptul ca nu le va fi usor, vor fi multe sacrificii pe care trebuie sa le faca, dar dava vor intelege asta, vor fi mandri ca sunt politisti.

Jon
30 aprilie 2016
Si nu e tot

Dar cati ramaneau daca dadeau toate probele fizice , care ptr moment unele s au eliminat ?, limba straina scris ?,informatica proba practica?,interviu obligatoriu , chiar si admis ?, astia se aleg singuri dupa , se impusca intre ei !!! Veti vedea ce istorii vor face , grav ca unii vor trebui suportati de catre altii pina la acel moment,,, bai igpr e nevoie ,dar,nici cu oboroaca !

Florin
30 aprilie 2016
Castig suplimentar

Cauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Raspuns
30 aprilie 2016
raspuns

Depinde si cine e repartizat la d-voastra;posibil ca cel nou sa fi lucrat in armata sau politie locala.Asta daca aveti noroc.

Răspuns la: politie
Adăugat de : florin, 29 aprilie 2016
sunt sef de post si am un singur post de ajutor si ala e vacant. ma gandesc cu groaza cand o veni cel din sursa externa. o sa fie deosebit de...
Ady
2 mai 2016
Politie

Intra numai aia cu pile e normal sa se pice in masa

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4283 secunde