DETALII TULBURĂTOARE. Cum au murit tinerii implicați în TRAGEDIA RUTIERĂ de la Chirnogeni!

1109
DETALII TULBURĂTOARE. Cum au murit tinerii implicați în TRAGEDIA RUTIERĂ de la Chirnogeni! - img6806-1398691079.jpg

Articole de la același autor

Trupurile neînsuflețite ale celor patru tineri decedați în accidentul produs în noaptea de sâmbătă spre duminică au fost transportate la morgă. Astazi, medicii legiști au efectuat cele patru necropsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la moartea tinerilor.


Astfel, în cazul lui Constantin Manea, șoferul care a provocat accidentul, diagnosticul este hemoragie internă, rupturi de organe interne toraco-abdominale și politraumatism. Andreea Eliza Zenovie a fost diagnosticată cu contuzie și hemoragie cerebrală și fractură de craniu. Nicolae Ivanciu a suferit mai multe fracturi de craniu și o fractură dublă de coloană, în timp ce Ionuț Matei a fost diagnosticat cu contuzie și hemoragie meningo-cerebrală și fractură de craniu. Cu alte cuvinte, toți cei patru tineri au suferit leziuni grave la nivelul craniului, incompatibile cu viața.


În ceea ce-l privește pe Lucian Mihai Zenovie, singurul supraviețuitor al accidentului, starea lui este în continuare delicată. Acesta a fost diagnosticat cu o contuzie cerebrală frontală stânga și dreapta, fractură la tâmpla dreaptă, traumatism toracic, fractură de vertebră și fractură la mâna dreaptă. Cel mai probabil, spun oamenii legii, tânărul și-a fracturat oasele de la mână în timp ce încerca să spargă geamul mașinii pentru a se putea salva și pentru a fi auzit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accidentată pe trecerea de pietoni
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Pieton băut, lovit de mașină
Pagina a fost generata in 0.6029 secunde