DETALII INCREDIBILE! Cum a fost "filat" criminalul tinerei de 24 ani. Cum s-au folosit polițiștii de soția lui Adrian Hladii, pentru a-l prinde

2041
DETALII INCREDIBILE! Cum a fost

Articole recomandate

Încep să iasă la iveală detalii legate de cum a fost descoperit criminalul din Oradea. Potrivit presei locale, anchetatorii s-au folosit de soția lui Adrian Hladii, pentru a-l prinde pe cel care a ucis o tânără de 24 de ani și a rănit un bărbat de 41 de ani.

Adrian Hladii a fost prins sâmbătă de polițiști. Acesta se ascundea într-un apartament din Oradea, iar în momentul în care mascații au dat buzna peste el, Hladii a recurs la un gest extrem: s-a aruncat de la etajul 4 al blocului și a murit în drum spre spital.


La câteva ore de la moartea lui Hladii, au început să iasă la iveală din ce în ce mai multe detalii legate de cum a fost descoperit criminalul din Oradea. Se pare că anchetatorii știau încă de miercuri locația unde se ascunsese criminalul și au încercat încă de vineri să-l prindă, însă nu l-au găsit. Au dat, în schimb, peste soția sa, întoarsă din Italia, care le-a demonstrat că Hladii nu se afla în locuință. Anchetatorii au plecat lăsând impresia că sunt convinși că bărbatul nu se ascunde acolo. În realitatea, ei au continuat să supravegheze locuința, folosindu-se de soția criminalului nu ca momeală, ci ca "factor de influență", relatează ebihoreanul.ro.


Sâmbătă, polițiștii l-au găsit pe Hladii în apartament, însă nu au mai apucat să-l prindă, pentru că acesta s-a aruncat de la etaj. A fost resuscitat de un echipaj SMURD la fața locului, dar a decedat ulterior. Anchetatorii au continuat cercetările în locuința unde a stat ascuns Hladii, după comiterea crimei. Au găsit în apartament o cameră de supraveghere, orientată spre exterior, pe care bărbatul o folosea pentru a monitoriza orice mișcare în preajma ascunzătorii sale și, astfel, să evite să fie capturat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1349 secunde