Video Descinderi la mai mulți interlopi suspectați că răpeau și îngropau oameni de vii

4532

Articole recomandate

Mai mulți interlopi extrem de violenți sunt căutați de procurorii DIICOT în acest moment în Mehedinți și Dolj. Ancheta a scos la iveală că suspecții au răpit și îngropat de vii mai mulți oameni. Membrii rețelei sunt acuzați și de trafic de droguri și fraude prin utilizarea cardurilor.

Descinderi în Drobeta Turnu Severin. DIICOT caută mai mulți interlopi extrem de violenți, despre care se crede că ar fi răpit și torturat oameni pentru obținerea de bunuri. Relele tratamente continuau până când victimele cedau și le dădeau infractorilor toate bunurile lor.

Perchezițiile au loc simultan la zece locuințe din Drobeta Turnu Severin, surse judiciare afirmând că suspecții ar fi implicați în dosarul de cămătarie, șantaj și infracțiuni cu violență instrumentat de DIICOT începând cu martie 2011, în acest caz fiind arestat antrenorul de karate al lui Nuțu Cămătaru, Emilian Ștefan, zis "Emil de la Viena".

De la locuințele suspecților au fost ridicate un calculator și un seif, informează Mediafax.

În urmă cu o săptămână, ofițeri ai SCCO Mehedinți au descins la o casă de schimb valutar din Drobeta Turnu Severin și la locuința unui martor în dosarul lui Emilian Ștefan, arestat pentru cămătărie, șantaj și infracțiuni cu violență.  Avocatul patronului casei de schimb valutar, Sorin Crudiu, a declarat că perchezițiile și controalele "s-au ținut lanț" în cazul omului de afaceri în ultima lună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Razii la interlopi
Pagina a fost generata in 0.5725 secunde